Sportief Zeist

Welkom bij Sportief Zeist

In gemeente Zeist is buurtsportteam Sportief Zeist actief. De buurtsportcoaches van het team ondersteunen lokale initiatieven om de Zeisterse bevolking meer in beweging te laten komen.

Ook organiseren de buurtsportcoaches zelf activiteiten en helpen scholen, sportverenigingen, kinderdagverblijven en andere organisaties op hun route naar een actievere en gezondere leefstijl.

Opening beweegrondje Slot Zeist

Op zaterdag 26 oktober om 10.00 uur wordt het eerste beweegrondje van Zeist in gebruik genomen. De officiële opening vindt plaats bij de startlocatie van het rondje, het routebord aan de Lageweg 23.....
Lees meer
Benieuwd naar het Schoolsportprogramma?

De sport- of beweegactiviteit die bij jou past

Een sport vinden die goed bij je past ligt niet altijd voorhanden. De één is er zo uit, de ander ziet door de vele bomen het bos niet meer. Het kan een hele kluif zijn om iets te vinden dat echt bij jouw ambities, conditie en voorkeuren past.

Lees meer

Onze activiteiten

De buurtsportcoaches van Sportief Zeist ondersteunen lokale initiatieven om de Zeisterse bevolking meer in beweging te laten komen. Dat doen we voor de jeugd, volwassenen, ouderen en voor mensen met een beperking. We helpen iedereen op weg.

Bekijk activiteiten

het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief