Sportief Zeist

Welkom bij Sportief Zeist

In gemeente Zeist is buurtsportteam Sportief Zeist actief. De buurtsportcoaches van het team ondersteunen lokale initiatieven om de Zeisterse bevolking meer in beweging te laten komen.

Ook organiseren de buurtsportcoaches zelf activiteiten en helpen scholen, sportverenigingen, kinderdagverblijven en andere organisaties op hun route naar een actievere en gezondere leefstijl.

Ronde Tafel 31 en NSGK doneren doneren €14.031,- aan Special Heroes

Ieder jaar organiseert Ronde Tafel 31 uit Zeist een autorally. De afgelopen 7 jaar is de rally uitgegroeid tot een professioneel georganiseerd evenement met zeer hoge waardering door deelnemers.....
Lees meer
Benieuwd naar het Schoolsportprogramma?

Kom op 12 juni mee buitenspelen op het Bisonveld

Op woensdag 12 juni vieren we de Nationale Buitenspeeldag op het Bisonveld in Zeist. Kom je ook? Het veld zal vol staan met leuke sportieve- en creatieve activiteiten. Wat dacht je van een stormbaan? Schminken of buikglijden? Lees snel verder!

Lees meer

Onze activiteiten

De buurtsportcoaches van Sportief Zeist ondersteunen lokale initiatieven om de Zeisterse bevolking meer in beweging te laten komen. Dat doen we voor de jeugd, volwassenen, ouderen en voor mensen met een beperking. We helpen iedereen op weg.

Bekijk activiteiten

het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief