Sportief Zeist

Welkom bij Sportief Zeist

In gemeente Zeist is buurtsportteam Sportief Zeist actief. De buurtsportcoaches van het team ondersteunen lokale initiatieven om de Zeisterse bevolking meer in beweging te laten komen.

Ook organiseren de buurtsportcoaches zelf activiteiten en helpen scholen, sportverenigingen, kinderdagverblijven en andere organisaties op hun route naar een actievere en gezondere leefstijl.

Erop uit met je scootmobiel in Zeist

Na diverse signalen te hebben ontvangen over 'Eropuit met je scootmobiel in Zeist' wordt op dit moment de haalbaarheid  voor dit initiatief in de gemeente in kaart gebracht....
Lees meer
Benieuwd naar het Schoolsportprogramma?

Meld je aan voor het Sportcafé van 4 maart

Op woensdagavond 4 maart vindt het jaarlijks door Sportief Zeist georganiseerde sportcafé plaats. Hockeyvereniging Schaerweijde is dit jaar onze gastheer. De avond staat in het teken van motivatie. Denk hierbij aan je eigen motivatie om te sporten, maar ook het motiveren van sporters en vrijwilligers.

Lees meer

Onze activiteiten

De buurtsportcoaches van Sportief Zeist ondersteunen lokale initiatieven om de Zeisterse bevolking meer in beweging te laten komen. Dat doen we voor de jeugd, volwassenen, ouderen en voor mensen met een beperking. We helpen iedereen op weg.

Bekijk activiteiten

het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief