Het Sportief Zeist weekend 2017

Komend weekend is het Sportief Zeist weekend. Een weekend vol verschillende sportieve activiteiten. We zetten graag alles voor je op een rijtje, zodat je niets hoeft te missen.

Om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en de foto’s raden we je aan om onze Facebook pagina te volgen. Vergeet je ons dan niet even te Liken?

Sportief Zeist markt, niet zomaar een markt!

Met ruim 40 aanwezige sportaanbieders staan de Voorheuvel, de Slotlaan en het Emmaplein vol activiteiten, waar dus genoeg te doen valt. Wat dacht je van een 20 meter sprint, een mini hordeloop, drones die de lucht in gaan, een skate parcours, korf gooien, stoeien op de judo matten, een potje tafeltennis, tennissen, Karate les, skateboarden, rugby, handbal, bootcamp en calisthenics.. en nog veel meer. We raken er bijna niet over uitgepraat, zoveel valt er te doen!

Daarnaast krijgen we bezoek van Remy Bonjasky (Kickbokser) en kan jij de uitdaging aan gaan met Joska le Conté op een skeletonsimulator. Zie hier haar uitdaging. En een demonstratie van het Heren Zitvolleybalteam.

We starten gezamenlijk het weekend vrijdag 27 augustus sportief met een Bootcamp les in het centrum van Zeist. En ook zondag zijn er verschillende activiteiten.

Hieronder volgt het programma voor komend weekend:

Vrijdag 25 aug 19.15-20.30 – Bootcamp met Marvin Nicolaas (start bij Sunny Camp) Aanmelden via michel@sportiefzeist.nl

Zaterdag 26 aug 12.00-16.00 – Sportief Zeist markt verspreid over Voorheuvel, het Emmaplein en de Slotlaan met onder andere…

  • Demonstraties van 40 sportaanbieders (de Voorheuvel, de Slotlaan en het Emmaplein
  • Olympisch deelneemster Joska le Conté en haar skeletonsimulator (Emmaplein)
  • 14.30 uur – Lancering van Unieksporten.nl en demonstratie Heren Zitvolleybal (Emmaplein)
  • 14.00-15.00 uur – Bezoek van Remy Bonjasky

Zondag 27 aug 12.30-16.30 – Spinning Marathon voor het goede doel Kika.
Zondag 27 aug – De 62e editie van de Wielerronde in Zeist (achter het Slot) met om 12.00 uur de Decathlon Dikke Banden Race en vanaf 15.45 uur het Open Kampioenschap

 

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief