Meld je aan voor het Nijntje Beweegdiploma

Goed leren bewegen doen kinderen het makkelijkst op een leuke manier. Daarom kan jouw zoon of dochter bij gymnastiekvereniging Hygiëa op Sportpark Saestum meedoen met de lessen van het Nijntje Beweegdiploma!

Wat is het Nijntje Beweegprogramma
Het Nijntje Beweegdiploma is een serie beweeglessen waarin je kind wekelijks speelplezier heeft en op hetzelfde moment alle essentiële basisvormen van bewegen leert. Kortom, het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling.

Bewegen met plezier
In de lessen van het Nijntje Beweegdiploma kunnen peuters en kleuters bijvoorbeeld naar hartenlust balanceren, rollen, huppelen, klauteren, springen, zwaaien, vangen, gooien en schoppen! Alle basisonderdelen van bewegen komen aan bod via leuke oefeningen en spelletjes. Zo leert jouw kind op een verantwoorde manier bewegen met veel variatie. Dit is essentieel om fijn te kunnen bewegen en sporten. Ook leren ze sociale vaardigheden als samen spelen, op je beurt wachten en goed met elkaar omgaan. En wist je dat goed en gevarieerd bewegen het belangrijkste hulpmiddel is bij de ontwikkeling van hun hersenen? Zo draagt het Nijntje Beweegdiploma bij aan de gezondheid en het geluk van het kind.

Nijntje bewegen met Hygiëa en SV Saestum
Gymnastiekvereniging Hygiëa start in samenwerking met SV Saestum vanaf donderdag 9 september 2021 met een proefles van het Nijntje Beweegdiploma voor kinderen van 2-3 jaar. De lessen beginnen vanaf donderdag 16 september op Sportpark Saestum en worden gegeven door Hedda van der Kwast.

Beweeg je mee?
Er worden 10 lessen gegeven in het najaar.
Vanaf donderdag 16 september van 9.30 – 10.15uur.

En er worden 10 lessen gegeven vanaf het voorjaar.
Vanaf donderdag 14 april van 9.30 – 10.15 uur.
Het betreft ouder-kind gym.

Let op: de proefles is op donderdag 9 september, zelfde tijd en plek.

Waar?
Op Sportpark Saestum, op de Noordweg-Noord 150 op het Miniveld 1/H, zie https://www.saestum.nl/233/plattegrond/

Kosten?
De kosten zijn €75 per kind voor 20 lessen. Meedoen kan nog als er nog minimaal 10 lessen gevolgd kunnen worden.

Aanmelden?
Je kunt je aanmelden door te mailen naar nijntje@saestum.nl. Je ontvangt hierna een bevestiging. Aanmelden voor de (proef)les(sen) kan t/m maandag 6 september 2021!

Cadeau en diploma?
Na afloop van de lessen ontvangt jouw zoon of dochter een Nijntje cadeautje en het echte Nijntje Beweegdiploma.

Meer weten?
Neem gerust contact op via Hedda van der Kwast, 06-27030626

Schrijf je in voor de nieuwsbrief