De Koningsspelen komt er weer aan!

Heb jij er ook weer zo’n zin in? Wij in ieder geval zeker! Wij kijken namelijk nog steeds met veel plezier terug naar 2017. Wat was de Koningsspelen een feest. Nu staat de Koningsspelen van 2018 voor de deur. Deze editie vindt plaats op vrijdag 20 april. Wederom op het prachtige terrein van Dijnselburg. De buurtsportcoaches zijn inmiddels alweer met de voorbereidingen begonnen. De basisscholen in Zeist hebben inmiddels de uitnodiging ontvangen en moeten voor 1 februari 2018 doorgeven of zij meedoen, zodat we weten hoeveel deelnemers we kunnen verwachten. We hopen natuurlijk op nog meer deelnemers als vorig jaar (900 in 2017)!

 

Groep 3-4 ook welkom!
We hebben vorig jaar goed geluisterd naar alle deelnemende scholen. De reacties waren erg positief. Toch hadden de deelnemende basisscholen het wel leuker gevonden als de groep 3 en 4 er het komende jaar ook bij zouden kunnen zijn. Dat verzoek vonden we erg belangrijk, want het is niet leuk als een deel van de school moet achterblijven terwijl de rest mag afreizen naar het feest. Kortom: dit jaar zijn de leerlingen uit groep 3-4 erbij!

Sportcollege Utrecht
De studenten van Sportcollege Utrecht gaan ons dit jaar wederom voorzien van extra handen. Vorig jaar hielpen zo’n 80 studenten gedurende de dag mee aan het feest op de atletiekbaan. Zij begeleidden de sport & spelonderdelen en wisten met hun enthousiasme veel blije gezichten te creëren. De ervaring was van beide kanten zo positief, dat we elkaar dit jaar weer opzochten voor de samenwerking. Daar zijn we ontzettend blij mee.

Partners
Daarnaast nemen we contact op met de partners die vorig jaar betrokken waren. Uiteraard hopen we weer op hun komst, maar natuurlijk zou het ook erg leuk zijn als nieuwe partners zich aansluiten bij de Koningsspelen van 2018. Samen zorgen we voor een fantastische dag, waarbij we hopen dat de kinderen de dag niet snel zullen vergeten.

Heb je vragen naar aanleiding van de Koningsspelen? Stuur dan een e-mail naar koningsspelen@sportiefzeist.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief