Nijntje Beweegdiploma van start

Het Nijntje Beweegdiploma is een serie beweeglessen waarin je kind wekelijks speelplezier heeft en tegelijkertijd alle essentiële basisvormen van bewegen leert. Kortom, het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling! In de lessen van het Nijntje Beweegdiploma kunnen peuters en kleuters naar hartenlust balanceren, rollen, huppelen, klauteren, springen, zwaaien, vangen, gooien en schoppen. Alle basisonderdelen van bewegen komen aan bod via leuke oefeningen en spelletjes. Zo leert jouw kind op een verantwoorde manier bewegen met veel variatie!

Het Nijntje Beweegdiploma gaat 22 augustus van start op Sportpark Saestum voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar oud. Oefenen met balanceren, stoeien, springen, kruipen, klimmen, klauteren, zwaaien, samen spelen, balvaardigheid, rollen, draaien en bewegen op muziek. Na afloop ontvang je een certificaat voor jouw deelnamen. Aanmelden voor het Nijntje Beweegdiploma kan hier.

Het Nijntje Beweegdiploma bestaat uit twee series beweeglessen voor kinderen van 2 t/m 5 jaar. Het programma is zorgvuldig samengesteld door de KNGU en wordt alleen gegeven door speciaal opgeleide trainers. Na het doorlopen van de lessen ontvangt jouw kind het Nijntje Beweegdiploma. Daarop staat waar je zoon of dochter allemaal mee heeft geoefend.

Lesdagen op maandag van 9:00 – 10:00 (2-3 jaar) en 10:00 tot 11:00 (4-5 jaar of diploma 1 van Nijntje in bezit)
Locatie: Sportpark Seastum (Noordweg 150)
Postcode: 3704 JG Zeist
Kosten per maand: Je betaald 25 euro per maand tot de laatste maand dat je les hebt.
Leeftijd: Voor 2 en 3 jaar

Neem contact op voor het volgen van een proefles via info@sport-is.nl.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief