Vrijwilligers gezocht voor de ommetjes door de wijk

Wij zoeken voor meerdere momenten vrijwilliger(s) die het leuk vinden om mee te wandelen tijdens de wekelijkse ommetjes in verschillende wijken in Zeist. De ommetjes zijn bedoeld om eenzaamheid tegen te gaan en vitaal te blijven. Na afloop is er gelegenheid voor een bakje koffie en een praatje. Wat ga jij doen? Wandelen tijdens de wekelijkse ommetjes. De ommetjes worden gelopen op de volgende dagen en tijden:

  • Iedere dinsdag: 13.30 – 14.30 uur Ommetje Centrum (Wijkinloophuis Zeist, Achterheuvel 2)
  • Iedere dinsdag: 14.00 – 14.30 uur Ommetje West (Koppeling, de Clomp 1904) Iedere woensdag: 14.00 – 14.30 uur Ommetje Noord (Wijkservicepunt, lv Vollenhove 12b/16)
  • Iedere donderdag: 10.30 – 11:30 uur Ommetje Huis ter Heide (ADRA Share & Caregebouw) Prins Alexanderweg 1D.

De ommetjes zijn een laagdrempelige activiteit waarbij er sociale contacten ontstaan, mensen uit hun isolement komen en het bevordert de algemene vitaliteit. De groepen van de ommetjes bestaan uit ongeveer 6 tot 8 deelnemers per keer. De deelnemers zijn over het algemeen goed ter been en kunnen zelfstandig lopen op zijn of haar eigen tempo. Het ommetje in Huis ter Heide is tevens ook op zoek naar een vrijwilligers die een rolstoel kan voortduwen tijdens het ommetje. We zoeken iemand die: Sociaal betrokken is Initiatief neemt Houdt van wandelen en de natuur Kartrekker kan zijn Loyaal en betrouwbaar is Wij bieden jou: Een gezellige wekelijkse activiteit. Tijdens deze ommetjes worden er onderling verhalen gedeeld, ontstaan er vriendschappen, loop je mooie routesen help je mee tegen eenzaamheid. Dus houdt jij van wandelen, gezellig een praatje maken én kan jij goed initiatief nemen? Dan ben jij de ideale match! Interesse? Mail voor meer informatie naar: elyza@sportiefzeist.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief