Uitslagen Schoolwaterpolotoernooi 2018

Zwemclub Zeist en Sportief Zeist kijken positief terug op een geslaagd waterpolo toernooi in zwembad Dijnselburg. Bijna 180 leerlingen uit groep 3-8 namen deel aan dit spetterende schoolsporttoernooi. Met één training vooraf, konden alle teams zich optimaal voorbereiden.

Bij de groepen 3-5 werd het uiteindelijk een spannende finale tussen de jongens en meisjes van basisschool de Ichthus 1 en de Nije-Kroost 3. Ichthus 1 ging met de eerste prijs naar huis. Ook voor Nije-Kroost 3 was er voldoende reden om te juichen: ook zij mogen een mooie plek in de klas uitzoeken waar hun verdiende bokaal mag pronken. Bij de groepen 6-8 werd de finale uiteindelijk beslist tussen de Nije-Kroost 5 en de Damiaanschool 2. Na een zenuwslopende strijd won de Damiaanschool met 3-2.

Bij de jaarlijkse schoolsporttoernooien draait het vooral om plezier en het kennismaken met de sport en sportclub. Dat was afgelopen drie woensdagen goed terug te zien in de gezichtsuitdrukkingen van de deelnemers. Monique (Zwemclub Zeist): “Het was weer een geslaagd toernooi, dit jaar was het alweer de achtste editie! Misschien dat we binnenkort een aantal nieuwe enthousiaste kinderen bij onze waterpolo afdeling mogen verwelkomen”.

Benieuwd naar het programma van schoolsporttoernooien? Kijk dan even op www.sportiefzeist.nl. Meer weten over waterpolo? Neem dan een kijkje op www.zwemclubzeist.nl.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief