Pitch jouw plan en maak kans op 5K!

Heb jij een goed idee om Zeist nóg creatiever, duurzamer en meer verbonden te maken?

Doe mee, pitch jouw plan en maak kans op 5K om je idee uit te voeren!

#stadslabzeist en #samenduurzaamzeist dagen alle Zeistenaren uit om hun idee, om Zeist duurzamer te maken, te komen pitchen! Degene met het beste idee krijgt €5.000 om het idee uit te voeren. Daarbij maak je kans op de publieksprijs van €1.000. Èn gedurende het traject krijg je coaching en toegang tot een omvangrijke netwerk van coaches en ambassadeurs om je plan ook echt waar te maken.

Voor wie?
Iedereen uit de gemeente Zeist mag meedoen! Het initiatief moet door meerdere initiatiefnemers uitgevoerd worden. En je idee creëert verbinding tussen verschillende sectoren in Zeist (bijvoorbeeld cultuur, duurzaamheid, sport, welzijn, cultuur, recreatie en stadspromotie) en/ of tussen inwoners. Verbindend #verduurzamen noemen we dat!

Het idee
Het initiatief hoeft niet alles op te lossen, het mogen ook gewoon leuke, innovatieve ideeën zijn die Zeist verfraaien. De ideeën moeten wel op het snijvlak van #duurzaamheid, #welzijn, #cultuur én het #socialedomein liggen. En bij voorkeur effect hebben op onze leefomgeving en iets opleveren voor de inwoners van #Zeist.

Nieuwsgierig? Kijk voor meer info op 5kpitchzeist.nl en meld vóór 7 juni jouw plan aan!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief