Sjors Sportief

We gaan weer sjorsen! Op 9 februari 2024 is de kickoff van Sjors Sportief & Creatief en de kennismakingsactiviteiten starten vanaf 16 februari 2023. Na een aantal fantastische jaren gaan we dit jaar ook samen weer knallen! Vorig jaar hadden we meer dan 1500 aanmeldingen! Je kunt je vanaf nu inschrijven voor Sjors! Zorg dat je je aanbod doorgeeft op www.sjorssportief.nl. In de bijlage staat het gehele stappenplan over het doorgeven van jouw aanbod. Lees deze ook goed door!

Waarom Sjors Sportief en Sjors Creatief?
Met Sjors kunnen kinderen ontdekken welke talenten ze hebben en welke activiteiten het beste bij ze passen. Na een aantal proeflessen is het doel van Sjors dat kinderen structureel lid worden en zo wekelijks in beweging blijven.

TekenwedstrijdHet boekje wordt altijd verspreid met aan de voorkant een tekening van één creatieveling uit Zeist. Afgelopen jaar heeft een leerling van basisschool de Kameleon gewonnen. De drie finalisten van de tekenwedstrijd verzamelde gezamenlijk maar liefst 1100 stemmen. Meedoen aan de tekenwedstrijd is erg eenvoudig en kan tot en met 30 november 2023. De tekening moet in de lengte worden gemaakt (dus een staand a4tje). Opsturen kan naar jordy@sportiefzeist.nl. Na ontvangst worden de finalisten bekend gemaakt (3) en kan er gedurende de maand december via sjorssportief.nl gestemd worden op één van de (selectie) ingezonden tekeningen.

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief