Sportkeuze

Een sport kiezen die precies bij jou past? Dat is niet altijd zo eenvoudig als het lijkt en dat weten wij maar al te goed. Daarom kunnen we je op verschillende manieren een handje helpen. Hieronder bieden we een aantal mogelijkheden die jou zoektocht naar de juiste sport een stuk makkelijker maakt. Kom je er na deze oplossingen nog steeds niet uit? Laat het ons weten en stuur een mail naar info@sportiefzeist.nl.

Allereerst kan je starten met de Sportwijzer. Je wordt hier gevraagd om vijftien vragen te beantwoorden. Op basis van jouw antwoorden wordt er een sportadvies gegeven. De Sportwijzer is momenteel voor mensen ouderen dan 13 jaar. Deze wijzer helpt bij het maken van een keuze of het makkelijker maken van je sportieve zoektocht.

Zit jij op de basisschool en wil jij verschillende sporten proberen? Dan zijn er diverse projecten waarvoor jij je kunt aanmelden. Zo helpen Sjors Sportief en Sjors Creatief je graag verder. Gedurende het schooljaar ontvang je zowel een flyer als een boekje vol met kennismakingslessen van sportaanbieders uit Zeist. De flyer wordt uitgedeeld net voor de herfstvakantie. Het boekje volgt begin februari.

De website sport.nl van NOCNSF helpt bij het vinden van een sportclub bij jou in de buurt. Klik op de banner hieronder en Vul jouw woonplaats en gewenste sport in. Je krijgt vervolgens een handig overzicht afhankelijk van waar jij kunt beginnen met sporten.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief