Bewegen op recept & Beweegadvies op Maat

Bewegen is goed voor en biedt plezier aan jong en oud. Toch bewegen we nog niet allemaal regelmatig. Voor alle leeftijdsgroepen (ook fysieke beperking of chronische aandoening), zijn er activiteiten in Zeist. Welke activiteit past bij u?

Zorgverleners zoals de huisarts, diëtist, fysiotherapeut en anderen verwijzen mensen al door naar onze buurtsportcoaches. Wij gaan met u in gesprek om uw wensen, behoeften en sportplezier in kaart te brengen. Vervolgens gaan we samen opzoek naar een passend aanbod om te bewegen. Dit kan zowel in groepsverband als individueel.

Ook kan je gebruik maken van Beweegadvies op Maat. Wij kijken naar uw wensen en mogelijkheden, wat is uw huidige fysieke situatie en welke mogelijkheden heeft u tot uw beschikking? Aan de hand van deze informatie krijgt u beweegschema op maat. Dit schema wordt indien wenselijk telefonisch of via beeldbellen toegelicht. Ook bieden wij een voedingsadvies op maat aan. Ook hier wordt gekeken naar uw huidige situatie en wensen. Aan de hand van deze gegevens krijgt u een persoonlijk advies of voedingsschema. Wanneer u aan de slag gaat met deze schema’s kunt u altijd nog contact met ons opnemen voor vragen, advies en dergelijke.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief