Basisscholen kunnen weer schaatsen op het Emmaplein

In de periode van vrijdag 8 december tot en met zondag 7 januari staat er weer een Winter Wonderland Zeist op het Emmaplein in Centrum Zeist. Basisscholen kunnen, net als vorig jaar, de schaatsbaan voor een kleine bijdrage reserveren.

Sportief Zeist en Netwerk Cultuur Educatie zijn verheugd je mede te delen dat dit jaar de schaatsbaan beschikbaar wordt gesteld om met de groepen 5 tot en met 8 te komen schaatsen onder schooltijd. Op schooldagen (11-22 december) zal er tussen 9:00 en 12:00 uur ruimte zijn om per klas een uur te komen schaatsen. Voor elke klas wordt er een eigen bijdrage van 10 euro gevraagd. Het gebruik van de schaatsen is verder gratis.

Je kunt een klas aanmelden op schooldagen in de periode van 11-22 december op een van de volgende tijdsblokken:

  1. 9:00-10:00 uur
  2. 10:00-11:00 uur
  3. 11:00-12:00 uur.

 

Het wordt aangeraden om zoveel mogelijk gebruik te maken van eigen materiaal, om zo een tekort aan schaatsten te voorkomen.  De Het advies dus om leerlingen met eigen schaatsen deze te laten meenemen. Het aantal schaatsen per schoenmaten is namelijk beperkt.
Deelname is op eigen risico en om alles veilig en soepel te laten verlopen is het wenselijk als elke school minimaal drie hulpouders meeneemt voor begeleiding. Daarnaast is het dragen van handschoenen op de ijsbaan verplicht. Er zijn een aantal schaats hulpmiddelen op de baan aanwezig. Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en meld je klas dus snel aan want vol=vol. Gedurende de activiteit zullen er door Sportief Zeist foto’s gemaakt worden. Houdt hiervoor onze Facebook Pagina en Twitter in de gaten.

Aanmelden schaatsbaan

Aanmelden kan via info@sportiefzeist.nl. Vermeld daarin de naam van de school, de groep, het aantal leerlingen, het 06 nummer van de contactpersoon en de gewenste dag en tijdstip. Voor vragen zijn wij overdag te bereiken op 06-20725949.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief