Beweegloket

Uniek sporten
Bent u op zoek naar een geschikte sport, maar heeft u een (lichte) beperking? Ook voor mensen met een beperking proberen we een zo’n breed mogelijk aanbod te creëren en in kaart te brengen. U kunt hiervoor terecht op de website van Uniek Sporten. Daar staat het aangepast aanbod van sportclubs in de provincie Utrecht. Komt u er niet uit of heeft u een specifieke vraag over een bepaalde sport? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze buurtsportcoach Michelle. Haar gegevens staan onderaan de pagina.  Voor kinderen met een achterstand bestaat er Sport Extra.

Beweegloket
Sportief Zeist heeft volop aandacht voor kinderen binnen het speciaal onderwijs. Middels het Special Heroes programma kunnen kinderen binnen het onderwijs kennismaken met sport. Deze kennismakingslessen worden verzorgt door verschillende sportclubs. De kinderen ervaren zo verschillende sporten en kunnen zo proeven wat wel en niet bij hun past. Uiteindelijk is de  ambitie om kinderen structureel te laten sporten bij een sportclub.

Daarnaast ondersteunt de buurtsportcoach ook individueel leerlingen. Dit kunt u zien als het zogenoemde ‘Beweegloket’ waarin we leerlingen persoonlijk helpen om een passende sportclub te vinden die aansluit op de mogelijkheden. De mogelijkheden en behoeften worden samen met het kind en de ouders of verzorgers besproken. Mocht u toch nog andere wensen hebben, schroom dan niet om ons te mailen of bellen voor het maken van een afspraak.

 

 

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief