Beweegloket

Uniek sporten
Bent u op zoek naar een geschikte sport en heeft u een (lichte) beperking? Wij helpen u door een breed sport- en beweegaanbod te creëren en in kaart te brengen. Kijk hiervoor op de website van Uniek Sporten. Hier is het aangepast aanbod van sportclubs in provincie Utrecht te vinden. Voor kinderen is een speciaal aanbod, genaamd Sport Extra. Heeft u een vraag over een bepaalde sport? Neem dan contact op met buurtsportcoach Michelle. Haar gegevens staan onderaan de pagina.

Beweegloket
Via het Beweegloket worden leerlingen individueel ondersteund door onze buurtsportcoach. Ze krijgen persoonlijk aandacht en hulp met het vinden van een passende sportclub. De mogelijkheden en behoeften worden samen met het kind en de ouders/verzorgers besproken. Heeft u specifieke (beweeg)wensen, neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

Sportief Zeist geeft volop aandacht voor kinderen binnen het speciaal onderwijs. Middels het Special Heroes programma maken kinderen binnen het onderwijs kennis met sport. Deze kennismakingslessen worden verzorgt door verschillende sportclubs. De kinderen proberen verschillende sporten en ervaren in welke sport zij het meest plezier hebben. Hiermee helpen we hen uiteindelijk structureel te sporten bij een sportclub.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief