Beweegloket

Uniek sporten
Bent u op zoek naar een geschikte sport en heeft u een (lichte) beperking? Wij helpen u door een breed sport- en beweegaanbod te creëren en in kaart te brengen. Kijk hiervoor op de website van Uniek Sporten. Hier is het aangepast aanbod van sportclubs in provincie Utrecht te vinden. Naast de Uniek Sporten website bieden wij ook vanuit Sportief Zeist, i.s.m. Elly v.d. grift , Sport Extra aan voor kinderen met een motorische achterstand. Kijk voor meer informatie onder het kopje: Sport Extra. Heeft u een vraag over een bepaalde sport? Neem dan contact op met buurtsportcoach Elyza. Haar gegevens staan onderaan de pagina.

Beweegloket
Heb je een beperking en weet je niet zo goed welke sport bij je past? Via het beweegloket helpen we mensen met een beperking. We gaan individueel met je aan de slag en bekijken de mogelijke opties samen. Zowel volwassenen als kinderen kunnen hiervan gebruik maken en hun vraag bij ons neerleggen. Heeft u specifieke (beweeg)wensen, neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

Sportief Zeist geeft volop aandacht voor kinderen binnen het speciaal onderwijs. Middels het Special Heroes programma maken kinderen binnen het onderwijs kennis met sport. Deze kennismakingslessen worden verzorgt door verschillende sportclubs. De kinderen proberen verschillende sporten en ervaren in welke sport zij het meest plezier hebben. Hiermee helpen we hen uiteindelijk structureel te sporten bij een sportclub. Meer weten over het Special Heroes programma? Mail dan naar Arda, via arda@sportiefzeist.nl.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief