Nationale Buitenspeeldag 2022 in Zeist

Nationale Buitenspeeldag 2022 in de gemeente Zeist

Sportief Zeist introduceert de Nationale Buitenspeeldag 2022! Waar? In de grote sporthal naast hockeyclub Schaerweijde. Je bent van harte welkom om samen met ons te komen spelen. Dit jaar overdekt door het slechte weer dat verwacht wordt. Waarschijnlijk heeft de poster of flyer je interesse gewekt en ben je een kijkje gaan nemen op onze website. Mocht je nog vragen hebben die niet beantwoord worden hieronder, neem dan vooral contact met ons op via joska@sportiefzeist.nl.

Belangrijk om te weten;

  • Locatie: Jan Wever Hal, naast Schaerwijde Hockey
  • Kosten: €1,00 contant met per kind (pinnen niet mogelijk)
  • Openingstijden: 14:00 tot 16:30 uur
  • Bij warm weer: Neem een eigen bidon met water mee
  • Aanmelden: Dat kan op de dag zelf bij de ingang van de sporthal
  • Toezicht: Verschillende activiteiten worden begeleid of voorzien van toezicht door ons, wel is  het belangrijk dat er altijd een volwassen iemand mee is met de kinderen

Sportief Zeist dankt haar partners voor het organiseren van deze dag; Karateschool Hans Harthoorn, Korfbalvereniging RDZ, de Boswerf, Barnie’s Springkussenverhuur, voetbalclub Patria, Slimani Gym en de gemeente Zeist.

Wat is er zoal te doen?

Wij houden van Buitenspelen, jij ook? Op 8 juni kan je in de Jan Wever Sporthal onder andere terecht voor speurtochten, springkussens, een stormbaan, spelletjes en verschillende sport activiteiten. Het wordt één groot festijn!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief