Deelnemers Life Goals Zeist strijden samen

Alledaagse zorgen even loslaten
De gemeente gaf groen licht voor het huren van een bus en de spelers van Life Goals Zeist waren het er over eens, het is vroeg maar deze ervaring moeten we meepakken!
“We gaan zeker strijden”, zei Ricardo. We hebben die dag gestreden. Gestreden tegen het vroeg opstaan, de pijntjes, het uithoudingsvermogen, het verlies, mijn (voor)oordelen, de pech dat onze keeper geblesseerd raakte toen hij een prachtige redding maakte. Helaas hebben we geen wedstrijd gewonnen. Maar ik heb andere mooie dingen gezien. De keeper die goed werd opgevangen na zijn ongelukkige val door een jonge speler. De sportiviteit van de spelers. De strenge, toch rechtvaardige scheidsrechters. Spelers van andere teams die meespeelde, omdat sommige teams niet genoeg spelers hadden. Met een ervaring rijker zijn we huiswaarts gekeerd. Op naar het volgende strijdveld..

Tijdens de sport momenten van Life Goals Zeist kunnen mensen de alledaagse zorgen even loslaten. Met sport als middel wordt er gewerkt aan zelfvertrouwen, conditie, communicatie en sociale vaardigheden. Voor sommige is het een eerste stap naar bijvoorbeeld (vrijwilligers)werk en voor sommigen is het lekker uitrazen en alle zorgen loslaten.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief