Ronde Tafel 31 en NSGK doneren doneren €14.031,- aan Special Heroes

Zeist – Ieder jaar organiseert Ronde Tafel 31 uit Zeist een autorally. De afgelopen 7 jaar is de rally uitgegroeid tot een professioneel georganiseerd evenement met zeer hoge waardering door deelnemers. Alle opbrengsten van deze rally gaan naar een lokaal goed doel. Dit jaar werkt de Ronde Tafel 31 samen met de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind en steunen zij Special Heroes Nederland! Erna Mannen, directeur van Special Heroes Nederland, mocht afgelopen zaterdag een cheque met een recordopbrengst van €14.031,- in ontvangst nemen uit handen van Hendrik-Jan Kranenburg.

Special Heroes Nederland

Op scholen biedt Special Heroes Nederland onder andere de succesvolle stimuleringsprogramma’s Sport en Art Heroes aan voor kinderen en jongeren tussen de 6 en 19 jaar, om hen zo veel mogelijk te bereiken met sport en cultuur. Zowel in het (voortgezet) speciaal onderwijs, als speciaal basisonderwijs en op praktijkscholen. Het programma Ik ben P.A. (Professional Assistent) is voor jongeren tussen de 15 en 19 jaar om hen te ondersteunen richting hun toekomst, werk en in de maatschappij.

De Gemeente Zeist is een Special Heroes gemeente en maakt het op die manier mogelijk dat kinderen en jongeren met een beperking uit Zeist in aanraking kunnen komen met sport & cultuur.

Sport Heroes Challenge 2019 Zeist

Op dinsdag 18 juni 2019 organiseert Sportief Zeist in samenwerking met Special Heroes bij Schaerweijde in Zeist, een groot sportevenement voor leerlingen van het speciaal onderwijs. Zo’n 250 leerlingen zullen deze dag sportief actief zijn, door inzet van een 20 tal sport- en beweegaanbieders en 35 vrijwilligers.  “Dankzij onder andere deze prachtige bijdrage van De Ronde Tafel 31 en de verhoging  van het bedrag door de NSGK, kunnen wij deze dag tot een onvergetelijke maken voor al deze leerlingen”, vertelt directeur Erna Mannen van Special Heroes Nederland. “Ook kunnen we, in samenwerking met Sportief Zeist en de gemeente Zeist, door deze gift nóg meer activiteiten op meerdere scholen in de gemeente realiseren.”

De Sport Heroes Challenge wordt naast de Ronde Tafel 31 en het NSGK, ook mede mogelijk gemaakt door bijdrages van Rotary Zeist, Schaerweijde Hockey & Golf, Hoogvliet Zeist en de Dirk Kuyt Foundation.

Rally 2019

De Rally 2019 editie was een ongekend succes.

“ Hendrik-Jan Kranenburg van De Ronde Tafel 31 Zeist vertelt dat met veel inspanningen het dit jaar weer is gelukt om een goed evenement te organiseren, met dit jaar voor het eerst een maximaal aantal inschrijvingen en dus ook een recordopbrengst die we Special Heroes heel erg gunnen. Het wordt een enorme uitdaging dit volgend jaar te overtreffen.”

bron: https://specialheroes.nl/nieuwsbericht/ronde-tafel-31-en-nsgk-doneren-e-14-031-aan-special-heroes/

Schrijf je in voor de nieuwsbrief