Maak samen de koers bij La Vuelta Holanda!

In augustus 2022 start de Ronde van Spanje, één van de grootste wielerevenementen ter wereld, in de provincie Utrecht. Hier maken we een groot fietsfeest van met de naam La Vuelta Holanda. Op vrijdag 19 augustus start de Vuelta met een ploegentijdrit in Utrecht. De tweede etappe op 20 augustus gaat van Den Bosch naar Utrecht. Tijdens de tweede etappe komen de renners door veel gemeenten, waaronder de gemeente Zeist. La Vuelta Holanda is een spectaculair evenement voor de inwoners van alle betrokken gemeenten en voor alle wielerliefhebbers van Nederland. De doorkomst van de Vuelta-karavaan is alleen mogelijk met voldoende vrijwilligers. Voor een veilige doorkomst door de gemeente Zeist hebben we de hulp van eventregelaars hard nodig.

Eventregelaars gevraagd
La Vuelta Holanda kan niet zonder eventregelaars. Die staan op cruciale punten langs het parkoers en zorgen ervoor dat het verkeer in goede banen geleid wordt. Dat vraagt om de juiste aansturing, vooral omdat het vaak om grote groepen bezoekers op hetzelfde moment gaat. Voor deze functie dien je een online certificaat, op kosten van de Vuelta-organisatie, te halen. In die korte online cursus word je klaargestoomd om als eventregelaar een plek bij de doorkomst door Zeist te worden ingezet.

Aanmelden
Het parkoers is het belangrijkste deel van deze wielerronde. Je staat dus in het hart van de operatie. Ben je gastvrij, vriendelijk en stressbestendig? Dan ben jij de persoon voor deze plek! Wil jij met ons van de Vuelta in Zeist een groot succes maken? Meld je dan nu aan als eventregelaar voor La Vuelta Holanda. Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Mail dan naar frans@sportiefzeist.nl.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief