Vandaag stonden de finales van het schoolvoetbal op het programma. De beste teams uit groep 5 tot en met 8, zowel jongens als meisjes, namen het vandaag tegen elkaar op tijdens de finale ronde op VV FZO. De kampioenen zijn inmiddels bekend. Wie gaan het straks opnemen tegen onze buren uit Driebergen?

Teams gingen vol voor de winst in combinatie met een hoop blije gezichten, want het schoolvoetbal doet wat met de jeugd. Niet vaak gebeurt het dat je samen met je klasgenootjes in teamverband voetbalt tegen andere scholen. Dat zag je ook vandaag weer terug; een hoop blije, maar vooral ook bezweten gezichten, want er werd gestreden voor iedere meter.

Alle kampioenen uit Zeist werden getrakteerd op kaartjes voor FC Utrecht en ontvingen een grote beker. De kampioenen uit groep 6 en 8 gaan het nog opnemen tegen onze buren uit Driebergen. Driebergen en Zeist spelen nog onderling wedstrijden. Winnaars hiervan plaatsen zich voor de regio finales. Winst op de regio finale leidt uiteindelijk tot deelname aan de landelijke finale hier op het KNVB Complex in Zeist.

De volgende scholen mogen zich een jaar lang kampioen noemen van Zeist:

Groep 5
– Jongens: CBS Oud Zandbergen
– Meisjes: de Ichthus

Groep 6
– Jongens: CBS Oud Zandbergen
– Meisjes: de Ichthus

Groep 7
– Jongens: de Wegwijzer
– Meisjes: de Comeniusschool

Groep 8
– Jongens: de Wegwijzer
– Meisjes: CBS Oud Zandbergen

Kampioenen schoolvoetbal Zeist bekend

Schrijf je in voor de nieuwsbrief