Maak kennis met Yuki en Jarno

Ieder jaar leiden wij Sport Professionals in Opleiding op. We laten ze kennismaken met verschillende doelgroepen en activiteiten in Zeist. In het kader van opleiding zijn ze verplicht om ook zelf de touwtjes in handen te nemen en worden ze verantwoordelijk gesteld voor het zelf organiseren en begeleiden van bepaalde activiteiten. Dit jaar lopen er drie SIO’s hun stage bij Sportief Zeist. Maak kennis met twee daarvan; Yuki en Jarno

Hallo, ik ben Yuki Spanjer. Ik zit in het derde leerjaar van de sportacademie in Amersfoort. Zelf korfbal ik in Leusden. Ik loop dit jaar stage bij sportief Zeist!  Ik heb er veel zin in! Je zult mij dus bij een aantal projecten tegen komen!

Hallo, mijn naam is Jarno Thakoersingh. Ik zit in het 4e jaar van de sportacademie in Amersfoort. Mijn hobby’s zijn kickboksen en hardlopen. Vanaf september 2019 loop ik stage bij Sportief Zeist. Ik kan niet wachten om met de eerste projecten in Zeist te beginnen en er een tof jaar van te maken!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief