Niemand mag buitenspel staan

Life Goals wil bijdragen aan een maatschappij waarin niemand buitenspel staat. Wij geloven in de kracht van sport om mensen te motiveren weer mee te doen. Life Goals Zeist richt zich op de sportieve en persoonlijke ontwikkeling van mensen die vanwege hun persoonlijke problematiek maatschappelijk buitenspel staan.

Life Goals heeft een sportprogramma (traject van een aantal maanden) ontwikkeld om sociale doelen te realiseren. Naast het sporten geven maatschappelijke sportcoaches Life Goals sessies waar de deelnemers leren over kernwaarden uit de sport die ook gelden in het dagelijks leven, zoals samenwerking, communicatie, respect, doorzetten, positief coachen, opbouwen van zelfvertrouwen en doelen stellen.

Doel: Deelnemers uit hun isolement halen, door regulier sporten en doorgroei naar vrijwilligerswerk, een breder sociaal netwerk en het leven weer op de rit krijgen. Indien mogelijk uiteindelijk ook betaald werk.

De Life Goals trainingen en sessies vinden elke week plaats op maandagmiddag van 13.00 – 14.00 uur bij Slimani Gym. Er is ruimte voor nieuwe deelnemers.

Op donderdag 29 maart nodigen we betrokkenen, geïnteresseerden en deelnemers uit voor de sportinstuif bij zsv Patria. Vanaf 10.00 uur zijn jullie welkom bij Patria. Van 10.30 – 11.30 uur zal de sportinstuif gaan plaatsvinden en vanaf donderdag 29 maart elke week t/m juni 2018.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief