Vind jouw weg naar sport via de Sportzoeker

Vanaf deze week hangen door heel Zeist wegwijsbordjes naar sportaanbieders. De bordjes met aanwijzingen als ‘vriendschap, over 500 m.’, ‘persoonlijke ontwikkeling, over 200m.’ en ‘zelfvertrouwen, over 300m.’ vormen een ludieke omlijsting van de lancering van de sportzoeker van Sportief Zeist. Een digitale tool waarmee elke inwoner binnen een aantal kliks elk gewenste sportaanbieder in de gemeente kan vinden.

Het belang van sport De kracht van sport is bijna niet in woorden uit te drukken. Sport helpt natuurlijk bij fitheid en motorische ontwikkeling. Maar minstens zo belangrijk is het plezier hebben, samenzijn, iets leren, iets bereiken, ervaren dat onhaalbare doelen haalbaar worden door inspanning en begeleiding, het vergroten van zelfvertrouwen en zelfredzaamheid. Ergens bij horen en vrienden maken. Sport inspireert er zorgt ervoor dat iedereen een voorbeeld voor anderen kan zijn.

Om elke inwoner van Zeist de kans te geven die kracht van sport te ervaren, helpt Sportief Zeist de drempel naar de sport te verlagen. De Sportzoeker is een online tool die daarbij helpt en biedt overzicht van get gehele sportaanbod in de gemeente. Iedereen die persoonlijke begeleiding nodig heeft om uit te zoeken wat het beste past of welke (financiële) mogelijkheden er zijn, kunnen contact opnemen voor advies op maat.

Klik hier voor de Sportzoeker!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief