Doe mee met de Nationale Diabetes Challenge

Sinds begin juni organiseert Sportief Zeist wandelingen in het kader van de Nationale Diabetes Challenge. De Nationale Diabetes Challenge is een bewezen effectieve wandelinterventie van
de Bas van de Goor Foundation. Bij de Challenge helpen we mensen om op een eenvoudige manier in beweging te komen. Dankzij de Nationale Diabetes Challenge hebben in de afgelopen vijf jaar al ruim 25.000 mensen in Nederland de stap naar een gezondere leefstijl gezet.

Samen wekelijks wandelen in de buurt is gezellig en goed voor je gezondheid. De wandelingen zijn bedoeld voor zowel mensen met en zonder diabetes. Bewegen is namelijk goed voor iedereen. Tot eind september wandelen onze buurtsportcoaches één keer per week met u om samen de stap naar een gezondere leefstijl te zetten. De wandelingen starten op maandag om 19.00 uur, de locaties zijn wisselend. De wandelingen zijn voor ieder niveau. Het is daarom niet erg als u (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen hebben we als doel om eind september een wandelafstand van 3, 5, 10 of 20 kilometer te kunnen wandelen.

Tijdens de Challenge ontvangen deelnemers informatie over thema’s als bewegen, voeding en ontspanning. We sluiten de Challenge feestelijk af met een wandelevenement in de laatste week van september. Voor deelname aan het programma betaald u éénmalig een bedrag van €15,00. Voor dit bedrag krijgt u professionele begeleiding tijdens het wekelijkse wandelmoment, online coaching en een t-shirt. Iedereen die interesse heeft is welkom. Meld u aan voor de Nationale Diabetes Challenge 2021 via https://www.nationalediabeteschallenge.nl/zeist2021.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief