Schrijf je in voor de Zeister Champions League voorronde

Er zijn van die toffe dingen die je als jongere in Zeist niet mag missen…. Vanaf  woensdag 4  april starten we weer met het leukste straatvoetbal spektakel van Zeist:  voorronde van de Zeister Champions League! Naast de competitie zijn ook nog toffe andere activiteiten. Denk aan het knotsgekke Bumpervoetbal, gatendoek schieten en een hooghoudt competitie.

Wie mogen er mee doen?
Er zijn 2 leeftijdscategorieën: van 8 tot 12 jaar en van 13 tot 16 jaar. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers, natuurlijk is het slim om wat extra spelers te hebben om te wisselen. Afhankelijk van de grootte van de teams wordt er 4 tegen 4 (zonder keeper gespeeld) of 5 tegen 5 (met een vliegende keeper).

Hoe schrijf je je in?
Wil je zeker weten dat je mee kan doen, schrijf je dan zo snel mogelijk in door naar Yassine de gegevens van je team te sturen zoals ook vermeld staat op de flyer (06-28710228). De volgende informatie MOET je  hoe dan ook doorgeven:

  • Teamnaam
  • Voor en achternamen van de (maximaal) 5 spelers
  • Welke leeftijdscategorie je team deelneemt
  • Welke wijk jullie meedoen
  • Telefoonnummer aanvoerder of coach

Wat nog meer?
Wij roepen iedereen op om zich zo snel mogelijk in te schrijven. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Neem je beste gedrag, vorm en vrolijkheid mee, dan maken wij er een dag van om nooit te vergeten. De kampioenen uit de voorrondes stromen door naar de finale dag. Deze finale vindt plaats op 4 mei bij SV Saestum.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief