De Zeister Champions League officieel afgetrapt

Woensdag 1 maart was het dan eindelijk zover. Op het mooie sportpark van SV Saestum trapten meer dan 100 kinderen, verdeeld over 20 teams de Zeister Champions League af. Ondanks de slechte weersvoorspellingen hebben wij van een droge en sportieve dag genoten. Het voetbalniveau lag erg hoog, dus het was smullen geblazen. Sportief Zeist heeft in samenwerking met Saestum en Meander Omnium deze leuke dag georganiseerd. De Zeister Champions League gaat de komende twee maanden nog door in de wijken en eindigt met een finaledag in mei, wederom op Saestum.

Vrijwilligers uit de wijk

Sportief Zeist wil de vrijwilligers uit Zeist hartelijk bedanken voor het fluiten van de wedstrijden en het begeleiden van verschillende teams. Wij vinden deze samenwerking ontzettend belangrijk. Voor ons en voor de deelnemers waren jullie onmisbaar.

Sportiviteit

Natuurlijk hoort bij sporten ook winnen en verliezen. Uiteindelijk kan er maar 1 team 1e worden. Wij vinden Sportiviteit en onderling respect echter het allerbelangrijkste. Ook wat dit betreft was de dag geslaagd. De mooiste prijzen waren ook juist voor deze categorie gereserveerd. Een mooie bowlingavond en het bezoeken van een wedstrijd van FC Utrecht. De Goaltrappers en Swagfrietjes, van harte gefeliciteerd met de mooie prijzen.

In de vervolgronden gaan wij wederom veel aandacht besteden aan sportiviteit en respect. Dus alle deelnemers, ga vooral zo door als op de Kick Off.

Winnaars

Natuurlijk willen wij langs deze weg ook nog de winnaars van de twee categorieën in het zonnetje zetten:

– 8 t/m 11 jaar : FC Vollenhove
– 12 t/m 15 jaar : Team 1

Van harte gefeliciteerd met de verdiende overwinning!

Vervolgrondes

Op woensdag 15 + 29 maart en 12 + 26 april gaan wij op de Laan van Vollenhove kooi en de Vrijheidsplein kooi verder voetballen.

Op vrijdag 17 + 31 maart en 14 + 28 april in Zeist – West tegenover Twins.

Aanmelden kan weer via de flyer die verspreid is op de Kick Off en via een mail naar

Yassine@sportiezeist.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief