Sportief Zeist legt activiteiten stil

In overleg met de gemeente Zeist is op vrijdag 13 maart besloten om alle activiteiten van Sportief Zeist stil te leggen.  Onze activiteiten worden tot en met 31 maart afgelast. Dit zijn onder andere de wekelijkse Ommetjes met ouderen, de buitenspeelactiviteiten zoals Buurtsport en het Speelbos met de jeugd, de sportmomenten van Life Goals, Schoolactiviteiten, Sportlessen bij Amerpoort en Reinaerde, de Fit@School-lessen in het onderwijs.. etc.

Voor het wel of niet doorgaan van Sjors Sportief- en Sjors Creatief proeflessen willen we je vragen om contact op te nemen met de desbetreffende sport- of cultuuraanbieder. 

Uiteraard blijven onze Buurtsportcoaches zowel per e-mail als telefonisch bereikbaar voor vragen. De Koningsspelen van 17 april en het aanstaande Schoolvoetbaltoernooi (start 1 april) zijn beide afgelast. Voor het Schoolvoetbaltoernooi wordt er gezocht naar een nieuwe datum. Daarin blijven we uiteraard de dagelijkse ontwikkelingen volgen. De voorbereidingen voor activiteiten die na 6 april vallen, worden net als gewoonlijk gewoon voorbereid en ervan uitgaande dat deze doorgaan.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief