De grootste sport- en cultuurmarkt van Zeist komt er weer aan! (24 aug)

In samenwerking met het centrummanagement Zeist, Sunny Camp, Sport2000 en de Gemeente Zeist organiseert Sportief Zeist dit jaar voor de 4e keer de Sportief Zeist Markt.
Dit jaar zijn ook alle partners vanuit gezondheid èn cultuur uitgenodigd en uitgedaagd om actief mee te doen.
Een uniek evenement, omdat alle (sport)verenigingen zijn of haar sport en/of activiteiten kunnen laten zien in het centrum van Zeist. En niet zomaar een markt, want op deze markt valt er genoeg te doen met leuke activiteiten! Verenigingen worden uitgedaagd om zich actief te laten zien aan het (winkelend) publiek. Dat bied jou de kans om eens een kijkje te nemen naar het gigantische aanbod dat Zeist op het gebied van sport en cultuur te bieden heeft. Op zaterdag 24 augustus vanaf 11.00 uur laten ruim 40 aanbieders hun sport en activiteiten zien, middels optredens, clinics en uiteraard informatie en iedereen kan komen kijken en meedoen!
De Sportief Zeist Markt staat dit jaar op een deel van het Emmaplein, De Weeshuislaan en de Slotlaan. De Slotlaan wordt hiervoor speciaal afgesloten zodat er bijvoorbeeld midden op de Slotlaan getennist kan worden. Kom kijken, kom meedoen, verzamel informatie.. kortom doe mee en maak er een sportieve en gezellige dag van in het centrum van Zeist!
Op het podium op de Weeshuislaan worden de gehele dag optredens verzorgd, evenals de uitreiking van de leukste vereniging van Zeist en het startschot van de nominatiemodule voor de Zeister Sportsterren (sportprestaties) 2020.
Datum;                      Zaterdag 24 augustus 2019
Tijd;                           11.00 – 16.00 uur
Locatie;                     Emmaplein, Weeshuislaan, Slotlaan (Centrum van Zeist)
Meer informatie;     michel@sportiefzeist.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief