Doe mee met Sport Extra

Niet ieder kind beweegt voldoende. Dat kan komen door moeite met bewegen, het spannend vinden of door overgewicht. Sport Extra is speciaal voor kinderen die een opstapje kunnen gebruiken voor hun motoriek, sociaal-emotioneel een steuntje in de rug nodig hebben of onvoldoende bewegen. Sport Extra brengt kinderen in beweging!

Onder de deskundige begeleiding van een kinderfysiotherapeut en een sportdocent doen kinderen in een groepje van max 12 op hun eigen niveau allerlei beweegvormen en gevarieerde spelletjes. We werken aan het uithoudingsvermogen, de motoriek en sportvaardigheden. Er is aandacht voor de sociaal-emotionele vaardigheden, zoals omgaan met winst en verlies, samenwerken, respect en spelregels naleven.

Het doel is beweegplezier, zelfvertrouwen en kijken waar je passie en talent ligt. We geven een gericht sportadvies, zodat kinderen doorstromen naar een sport.
Kosten: maar € 2,50 per les!

Tijden en locatie
Sport Extra wordt georganiseerd door Kinderfysiotherapie Elly van der Grift en Sportief Zeist: iedere woensdag van 15-00-16.00 voor kinderen uit groep 1 en 2, van 16.00-17.00 voor kinderen uit groep 3 en 4 en van 17.00-18.00 uur uit groep 5 t/m 8. De locatie is in de gymzaal aan de Jagerlaan 33 te Zeist. Kinderen kunnen weer bij ons terecht, nu zonder wachtlijst!

Meer informatie
Op www.sportiefzeist.nl staat meer informatie. Vragen? Neem contact op met Elly van der Grift, kinderfysiotherapeut. Zij is bereikbaar op telefoonnummer: 06-24183657 / 030-6992662 of e-mailadres: elly@kinderfysiozeist.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief