Voor de train(st)er: Gedragsproblematiek bij sporters

Sportief Zeist organiseert op 15 en 19 januari een online scholing omtrent gedragsproblematiek bij sporters. Je herkent wellicht de volgende situatie wel; een speler misdraagt zich tijdens een training of wedstrijd zó dat andere spelers uit datzelfde team daar last van hebben. Er ontstaat een kritisch moment; wat ga je doen en hoe reageer je hierop? Een vraag en situatie die zich bij menig train(st)er heeft afgespeeld.

In deze online scholing bieden we je veel handvatten aan en leggen we een focus aan op zelfreflectie en jouw eigen gedrag ten overstaande van je spelers. Het doel is om een veilige en gestructureerde sportomgeving te creëren waarin conflicten als hierboven beschreven zoveel mogelijk voorkomen kunnen worden. Een plezierige omgeving voor een coach om met plezier aan het werk te gaan met zijn of haar spelers.

De scholing start 15 januari van 19.00-22.00 uur. Het vervolg staat gepland voor 22 januari van 19.00-22.00 uur. Je wordt bij deelname voor beide avonden verwachten. De deelname hieraan is kosteloos en enkel toegankelijk voor trainers en coaches die actief zijn in de gemeente Zeist.

Ga je met ons aan de slag? Meld je dan hier aan via de inschrijflink van Sportopleiding.nl.

Volledige uitnodiging zien? Lees dan de officiële Uitnodiging-Sporters-met-gedragsproblematiek.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief