Sjors Sportief boekje wordt op ander moment later dit jaar uitgedeeld

In verband met de huidige maatregelen hebben we besloten om het Sjors Sportief/Creatief boekje te verschuiven. Het is een te groot risico om begin februari het boekje al uit te delen, met de kans dat basisscholen nog dicht zijn en het probleem dat er binnen geen activiteiten mogen plaatsvinden. Dan zou er straks een boekje komen, waarvan een groot deel van het aanbod niet door kan gaan. Inmiddels hadden al 55 sport- en cultuuraanbieders aanbod doorgegeven, waardoor het boekje helemaal vol zou zitten met toffe activiteiten.

De boekjes vol met activiteiten worden nu midden april aan de kinderen uitgedeeld op school en de inschrijvingen starten vrijdag 23 april om 12:00 uur (de Kickoff)! Dat is de dag van de Koningsspelen. Dat wordt een extra groot feest dus met de kinderen. De activiteiten die in het boekje staan vermeld, zullen vanaf 10 mei van start gaan. Al het nieuwe aanbod staat straks online op www.sportplezierbeginthier.nl.

We vinden het jammer, want we hebben ondertussen, net alle sportieve- en creatieve aanbieders, er de nodige tijd ingestopt. Maar na veel overleggen denken we hier beter aan te doen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief