Jij hoeft je niet te vervelen in de vakantie!

Gedurende de gehele krokusvakantie (25 feb tot en met 5 maart) zijn er volop activiteiten. Ga je lekker zwemmen in Zwembad Dijnselburg? Kijk dan vooraf even op www.zwembaddijnselburg.nl voor het aangepaste programma en tijden. Speel jij straks mee met buurtsportcoaches Maikel en Ruben in het Speelbos in Vollenhove? Of ga je deelnemen aan de grootste straatvoetbalcompetitie van Zeist? Combineer meerdere activiteiten en jij hoeft je de gehele vakantie niet te vervelen.

Het actuele programma:

Houd jij van voetballen? Doe dan mee aan de grootste Straatvoetbal Competitie van Zeist. Voor iedereen tussen de 6 en 15 jaar oud. De Kick off begint op woensdag 1 maart. Stel je team samen en bereid je goed voor. Meer info: De Zeister Champions League.

De Boswerf heeft gedurende de gehele voorjaarsvakantie leuke activiteiten. Van Popcorn bakken, kampvuren, vleermuizen en vogelspoten. Het kan allemaal: Boswerf Activiteiten

Ook op vrijdag 3 maart hoef jij je niet te vervelen. In samenwerking met de Boswerf en Groen Doet Goed, organiseren buurtsportcoach Ruben en Maikel voor alle jeugd een grote spelletjes middag in het Speelbos Vollenhove (naast basisschool Op Dreef).

Zwembad Dijnselburg heeft gedurende de vakantie voor jong en oud een aangepast programma. Met onder andere een instuifdag, een spelletjes ochtend en middag en een echte “Dijnselburg’s Got Talent”. Hiermee wordt het ook in het zwembad een vakantie vol vermaak. Volledig programma: Zwembad Dijnselburg Programma.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief