Zeister Champions League gaat van start!

Er zijn van die toffe dingen die je als jongere in Zeist niet mag missen. In de komende vakantie is het zover. Op woensdag 1 maart a.s. trappen Sportief Zeist, Saestum en Meander Omnium af met een kick-off voor voor de splinternieuwe Zeister Champions League. Op de Plaza van SV Saestum gaan wij in 3 leeftijdscategorieën voetballen.

Leeftijdscategorieën

Categorie 1: 6+ jongens en meisjes gemengd (starttijd: 12.30 uur)
Categorie 2: 8+ jongens en meisjes apart (starttijd: 14.30 uur)
Categorie 3: 12 – 15 jaar ook voor jongens en meisjes apart. (starttijd: 16.30 uur)

Natuurlijk mag je team met de 8+ en 12 – 15 jarigen kiezen om gemengd te spelen, die keuze is aan jullie zelf. Zorg dat je op tijd aanwezig bent.

Teams en wedstrijden

Teams bestaan uit maximaal 5 kinderen en wij spelen 3 vs 3, 4 vs 4 zonder keeper of 5 vs 5 (met een vliegende keeper). 1 vs 1 pannakooi en 2 vs 2 battles. Naast deelnamen aan de competitie met je team, kan jij je ook op de dag zelf inschrijven voor het Panna voetballen. Deze battles bestaan uit 1 vs 1 en 2 vs 2. Natuurlijk zijn er leuke prijzen te winnen bij alle activiteiten.

Special Guest

De organisatie is erin geslaagd om voor deze dag een bekende voetballer te strikken. Een speler van
FC Utrecht, die ook voor Jong Oranje speelt, komt ons bezoeken en gaat misschien wel met jou 1 vs 1 spelen in de pannakooi. Dat wil niemand missen toch? Wie het is blijft een verrassing.

Inschrijven en meedoen

Wil je zeker weten mee kunnen doen, schrijf je dan voor 1 maart in (VOL=VOL). De flyer is op de achterkant voorzien van een inschrijfformulier. Vul dit formulier volledig in lever deze in bij één van de punten. Deze staan vermeld op de flyer.

Daarnaast kan aanmelden via een mail naar Yassine Slimani via e-mail yassine@sportiefzeist.nl of telefonisch of per app via 06-28710228.

De volgende informatie MOET je hoe dan ook doorgeven:
– Teamnaam
– Voor en achternamen van de (maximaal) 5 spelers
– Welke leeftijdscategorie je team deelneemt
– Of je met de jongens of meisjes competitie meedoet
– Telefoonnummer aanvoerder of trainer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief