Stormloop inschrijvingen Sjors Sportief en Sjors Creatief

Het cultuur- & sportstimuleringsproject ‘Sjors Sportief & Sjors Creatief’ in de gemeente Zeist heeft op 9 februari een vliegende start gemaakt, na 1 dag waren er al namelijk al 500 inschrijvingen. Nu twee weken verder staat de teller 1300, 1000 inschrijvingen voor sport en 300 voor cultuur, we kunnen spreken van een groot succes.

Heel veel sporten waren erg in trek zoals Atletiek, Freerunning, Turnen, Tennis, Paardrijden, Lasergamen, Streetdance en Zwemmen. Aan de creatieve kant waren Pianoles, Kunstlab, Cupcakes maken en Robokids populair. Kinderen krijgen het advies om de website www.sjorssportief.nl goed in de gaten te houden, want verenigingen bieden in verband met doorslaand succes nieuwe cursussen aan. Cursussen die dus al vol zitten hebben vaak een wachtlijst. Bij voldoende animo mogen de kinderen die op de wachtlijst staan ook gewoon nog gaan ‘proeven’ aan de activiteit van hun eerste keus. Verder zijn er nog voldoende plaatsen voor vele sporten, waaronder badminton, tennis, judo, hockey en bootcamp.

Via Sjors Sportief & Sjors Creatief kunnen basisschoolkinderen op een laagdrempelige manier kennismaken met een grote verscheidenheid aan sportieve en culturele activiteiten, zonder meteen lid te hoeven worden. Sportief Zeist heeft in samenwerking met de verenigingen en cultuuraanbieders haar krachten gebundeld en het resultaat is te zien in het overvolle ‘Sjorsboekje’, waarin meer dan 80 activiteiten worden aangeboden. Alle kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisscholen uit de gemeente Zeist hebben een exemplaar van het Sjorsboekje ontvangen. Het Sjorsboekje is ook op de website www.sjorssportief.nl te downloaden. Kinderen mogen zich nog het gehele schooljaar en voor net zoveel activiteiten inschrijven als ze willen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief