Meet-up Levenskunst 2.0 in Vianen

Welkom bij Meet-up Levenskunst 2.0 in Vianen

 

Uitnodiging voor iedereen die leeft met een ziekte of beperking: kom op 30 september naar onze meet-up! Op deze ochtend delen we ervaringen over prettig leven met een kwetsbaar lijf tijdens een gezellig samenzijn met heerlijke lunch. Georganiseerd door Mijn Leven 2.0, platform voor leven met een ziekte of beperking in de provincie Utrecht.

 

In de provincie Utrecht leven bijna 150.000 mensen met een ziekte of beperking. Maar hoe leef je zo prettig mogelijk als je lichaam niet meewerkt? Welke inzichten helpen je daarbij? Dat vraagt om ‘Levenskunst 2.0’ en dáár gaan we het op deze ochtend over hebben. ‘Ons motto is: samen weten we meer en afkijken mag’, aldus Mia Willems, één van de initiatiefnemers.

 

Levenskunst is (mee)bewegen Als je leeft met een ziekte of handicap is bewegen niet altijd vanzelfsprekend. Hoe ga je hier mee om? En denk ook aan de kunst van het ‘meebewegen’, bijvoorbeeld met veranderingen. Onder leiding van gespreksleider en levenskunstenaar Hanneke Dullemond gaan we hierover in gesprek. Daarna kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met verschillende beweegactiviteiten die kunnen helpen bij het vinden van plezier in het leven. En we eindigen met een gezellige en lekkere lunch. Bekijk de sfeerimpressie.

 

Wees welkom!

We gaan voor een leuke ochtend met ontmoeting, uitwisseling en muziek.

Iedereen is welkom; het maakt niet uit of je nog maar net of al langer leeft met een ziekte of beperking en het doet er ook niet toe of je beperking zichtbaar of onzichtbaar is. Deur open 9:45 uur, aanvang 10:00 uur. Deelname is kosteloos en de locatie is toegankelijk, ook voor rolstoelers.

 

30 september in de Prenter, Grote Geusplein 1 in Vianen

Graag wél vooraf aanmelden. Er zijn maximaal 20 plaatsen dus wacht niet te lang!

——————————————————————————————————

Meer info op de website

 

Meer weten? Neem contact op met de initiatiefnemers van Mijn Leven 2.0. ·

Mia Willems: 06 1227 2027 of mia.willems@ecare4you.nl

Carin Schröder: 06 2517 7990 of carin.schroder@ecare4you.nl

 

Partners meet-up Levenskunst 2.0

De meet-up is een initiatief van de coöperatie Ecare4you en krijgt (financiële) steun van de gemeente Vijfheerenlanden en HandicapNL.

 

Over Mijn Leven 2.0 Mijn Leven 2.0 is het digitale platform in de provincie Utrecht over leven met een ziekte of fysieke beperking. Mijn Leven 2.0 wil mensen ondersteunen om de draad weer op te pakken, met onder andere filmpjes, (online) ontmoetingen, een online support-zoeker en het (gratis) online coachingsprogramma Stap in je leven 2.0. Mijn Leven 2.0 in 1 minuut.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief