Nationale Sportweek

De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel om lekker sporten en bewegen te promoten. Tijdens deze week zetten honderden sportclubs, sportbonden, gemeenten en andere organisaties uit heel Nederland hun deuren open en verzorgen ze sportclinics, -toernooien en -demonstraties. De Nationale Sportweek vindt plaats van 9 tot en met 17 september 2017.

Het thema ‘Ik neem je mee!’ is nauw verbonden met de Nationale Sportweek. Enthousiaste sporters worden dan geactiveerd om iemand mee te nemen naar hun sportclub die niet of weinig sport. Het is een effectieve manier om inactieve mensen van de bank te krijgen of vrijwilligers voor je sportclub te werven. Voor sportclubs en gemeenten dus een mooie kans om sportactiviteiten te organiseren die hierbij passen.

Aanmelden sportclubs
De Nationale Sportweek is er voor iedere actieve sportclub die zichzelf op de kaart wil zetten en nieuwe leden wil verwelkomen. Het digitale platform van de Natione Sportweek bied jou de promotiemiddelen, mooie voorbeelden, een platform met realtime informatie, tips en trucs en een netwerk dat je kan helpen. Bedenk hoe dit voor jouw sportclub interessant kan zijn en/of hoe dit bijdraagt aan jouw doelstellingen. Doorloop vervolgens de volgende zes stappen en deel je sportplezier met anderen!
Aanmelden gaat eenvoudig via: http://nationalesportweek.nl/meedoen-als-sportclub

Schrijf je in voor de nieuwsbrief