Terugblik Gezondheidsmarkt 2019

Op dinsdag 12 maart 2019 organiseerde Sportief Zeist, in samenwerking met de Algemene Seniorenvereniging Zeist, de Gezondheidsmarkt. Deze markt stond vol kraampjes van beweegaanbieders, fysiotherapeuten, voedingscoaches, fitness- en welzijn organisaties. Bezoekers uit Zeist konden daarmee een mooi kijkje nemen en informatie verzamelen op het gebied van gezondheid en bewegen in Zeist en omgeving.

Buurtsportcoaches Ruben en Tabitha kijken tevreden terug op een geslaagde dag. Ruben: “We hebben complimenten gekregen van vele bezoekers en deelnemers van de markt. Mooi om ook te zien hoe de standhouders elkaar ook opzochten op de markt en met elkaar in gesprek raakte. Wat ons betreft mocht het aantal bezoekers van de markt nog hoger zijn. Daarnaast ben ik wel erg tevreden over het aantal deelnemers dat heeft deelgenomen aan de fitheidstest.”

Vele bezoekers combineerde de fitheidstest met een bezoek aan de markt. Beide waren te bezoeken in Wijkcentrum de Koppeling in de Clomp en waren daarmee een trap of lift van elkaar verwijderd. De sporthal was goed gevuld met kraampjes van verschillende aanbieders. Zo was er tevens de mogelijkheid tot het volgen van diverse workshops waarin gesproken werd over voeding en beweging, maar kon er ook actief meegedaan worden aan onder andere een training van Slow Sports, walking voetbal en stoelyoga.

Sinds 12 maart is het op een eenvoudige wijze mogelijk om kennis te maken met het sport- en cultuuraanbod uit Zeist. Met het programma Max Vitaal (55+) is het mogelijk geworden om digitaal aanbod in te zien en je in te schrijven voor één of meerdere proeflessen. Voor het inplannen van een proefles ga je naar www.maxvitaal.eu. Voer op deze site jouw woonplaats in en het activiteitenoverzicht zal verschijnen. Vragen over Max Vitaal? Mail dan naar ruben@sportiefzeist.nl / tabitha@sportiefzeist.nl.

Namens de gehele organisatie bedanken we alle deelnemende partijen, bezoekers en natuurlijk de gastvrijheid van de Koppeling en Meander Omnium.

Deelnemende partijen:
Slow Sports
Voetreflex Massage
ASZ
Tennisvereniging Bosch en Duin
Buikdansen Hadyr
Healhty by Elisa
Alzheimer Nederland
Eye Wish Zeist
Aikidocentrum Zeist
Budocentrum Zeist
Elisabeth Timofeeff
Conditie Wandelen Zeist
D.O.S.C. 55+ Gym
SRO Zwembad Dijnselburg
Chuckies Gym
Stoelyoga
Apotheek de Clomp
Running Zeist
Zilver Fitness
Bodyworkz
Steunpunt Mantelzorg Zeist
Meander Omnium
Kunstenhuis
Vol-ledig
Griffensteyn Tennis
Banierhuis Fietsen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief