Blik met ons mee terug op deze sportieve avond

Op woensdag 5 febuari werden de Zeister Sportsterren georganiseerd op de locatie van de BIGA Groep. Met ongeveer 150 mensen was de zaal goed gevuld. Bij aankomst kruiste de bezoekers direct langs de ‘hall-of-fame’, daar waar alle genomineerde een mooie plek met foto hadden gekregen op de muur bij de ingang. Om 20.00 uur werd de feestelijke geopend met een spetterend optreden van DanZation. Het publiek werd daarmee direct klaar gestoomd voor de rest van de avond. De spanning was voelbaar.. want welke genomineerde kandidaten zouden uiteindelijk het podium verlaten met een gouden medaille en de eer om zich zelf Zeister Sportster te noemen.

Finalisten Zeister Sportsterren
Talent: Zeno de Boer | Merijn Scheperkamp | Samuel Leenders
Sportploeg: Les Cailloux 1 | Saestum vrouwen 2 | Cito vrouwen 2
Vrijwilliger/Coach/Trainer: Jeroen Sleijfer | Jan van Koetsveld | John Geerets
Sportvrouw: Joska le Conte | Ylonne Post | Romy van Veen
Sportman: Adnaane Idrissi Chiour | Papito Reigina | Jip de Ruiter

Na de act werd er officieel geopend met een woord van wethouder sport Sander Jansen. Hij omschreef nog even goed wat deze Zeister Sportsterren zo mooi maakte. Want tussen de genomineerde kandidaten zijn kleine, maar ook grote prestaties geleverd. Zowel op lokaal, als op internationaal niveau. Maar vooral veel bijzondere prestaties. Het is voor iedere Zeister sportieveling mogelijk om te winnen.

Kamiel Maase, de spreker van de avond, vervolgde de rest van de avond met de bekendmaking van de sterren per categorie. Winnaars werden beslist op basis van het aantal stemmen dat zij voorafgaand hadden ontvangen via onze website. Daarnaast werden ook punten verdeeld door onze jury bestaande uit; Olympisch hockeyster Eva de Goede, wereldkampioen judo Noël van ’t End, sportjournalist Stan Bos, oud-winnaar Zeister Sportman Mark Kromeich en lid adviesraad Sportief Zeist Gerrit van Rijssen. Iedere categorie kreeg uit handen van één jury het beslissende woord te horen. Eind van de avond werd er nog even sportief afgesloten met publiek. Straight en Fit Zeist besloot het publiek namelijk nog eens goed op te zwepen en dat werd door dames van Cito en Saestum erg gewaardeerd, want stil zitten: “Dat is niks”!

Winnaars Zeister Sportsterren
🏅Beste talent: Zeno de Boer
🏅Beste sportteam: Saestum Vrouwen 2
🏅Vrijwilliger/Coach/Trainer: Jan van Koetsveld
🏅Sportvrouw: Ylonne Post
🏅Sportman: Papito Reigina

Onderstaande foto’s zijn gemaakt door fotograaf Willem Jan Ritman. Indien je deze foto’s wilt gebruiken, dan dien je contact op te nemen met foto@ritman.nl.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief